HASZNOS INFORMÁCIÓK

Gyerekek fogadása

Óvodánkban a felvétel folyamatos. A gyerekeket két és fél éves kortól fogadjuk, akik az adott év december 31-ig betöltik a harmadik életévüket. Speciális esetben és kiemelt figyelmet igénylő gyerekek esetében a szobatisztaság nem feltétele az óvodakezdésnek.

Várjuk a szülőket, családokat ismerkedő programjainkra!

Beszélgetőkör

szülőknek, nevelőszülőknek gyermeknevelést érintő témákról

Kerekecske, dombocska

mesefoglalkozás 4-5-6 éves korú óvodások számára

Áspis, kerekes

ölbeli játékok és mesék 2-3 éves gyerekek és szüleik számára

A felvétel menete

Jelentkezési lap kitöltése

Letöltés

Személyes találkozás és
beszélgetés a szülőkkel,
gondviselőkkel

Játsszunk együtt! – szülő,
gondviselő és gyerekek
közös ismerkedése az
óvodai csoportban

Közös megállapodás a
gyermek felvételéről

Csoportjaink

Óvodánk három csoportban fogad gyerekeket, a csoportok létszáma átlagosan 18 fő.

STELLA

vegyes korosztályú csoport

LUNA

vegyes korosztályú csoport

PENDULA

iskolára hangolódó csoport

Stella és Luna, a két vegyes életkorú csoportunk 2,5 éves kortól 6 éves korig fogadja a gyerekeket. A vegyes életkorú csoportban két-két óvodapedagógus és egy-egy pedagógiai asszisztens foglalkozik a gyerekekkel a fejlesztő szakemberekkel közösen.

A vegyes életkorú csoport segíti a könnyebb beilleszkedést. Családias légköre lehetőséget ad arra, hogy testvérek, közeli barátok egy csoportban lehessenek. A csoport szerveződése támogatja az önállósodást, együttműködésre ösztönöz. A gyerekekben természetesen alakul az elfogadás, empátia képessége.

A Pendula iskolára hangoló csoport a 6-7-8 éves korú gyerekeket fogadja. A Pendula csoportban három óvodapedagógus látja el a nevelő munkát, egy pedagógiai asszisztenssel és a fejlesztő szakemberekkel együttműködve. Óvodánkban különös hangsúlyt kap a gyerekek óvodából, iskolába való gyengéd átmenetének segítése. A legidősebb korosztály számára kiegészített módszertani programot dolgoztunk ki, emellett differenciált tárgyi feltételeket és napirendet biztosítunk számukra.

Csoportonként 1-4 kiemelt figyelmet igénylő gyermek felvételét tudjuk biztosítani.

Díjazás

busz

Óvodabusz

Az óvodabusz reggel és délután külön térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatás. Az óvodabuszon a gyerekek az általuk már ismert pedagógiai asszisztenssel utaznak. A buszon minden ülés biztonsági övvel van ellátva. Lehetőség van a „háztól – házig”, illetve szükség szerint a „csomópontmegálló” szolgáltatást igényelni.

etkezes

Étkezés

Az étkeztetési szolgáltatás minősége kiemelkedően fontos gyermekeink egészséges fejlődése szempontjából, ezért különös figyelmet fordítunk az ételek minőségére. Óvodánkban napi négyszeri étkezést biztosítunk a gyerekek számára,reggelit, tízórait, ebédet és uzsonnát, amit gyermekétkeztetésre szakosodott cég szállít óvodánkba.

Egyéni étrendet biztosítunk a szakorvos által igazolt egyéni étrendet igénylő gyerekek számára.

  Budapest 1021, Hűvösvölgyi út 18.

  +3670 385 2004

  info@pendulaovoda.hu